Thuis in het zonnige Spanje

Wie zijn wij? Wij zijn Scholten Makelaars; een toonaangevend makelaarskantoor met 2 vestigingen in Amsterdam dat niet alleen bekend staat om zijn uitstekende dienstverlening op het gebied van onroerend goed in Nederland, maar ook internationaal opereert door vastgoed aan te bieden in het buitenland, met name aan de Spaanse Costa’s vanaf Valencia tot aan Malaga. Met een gedegen reputatie en jarenlange ervaring in de vastgoedsector, hebben wij een uitgebreid netwerk van internationale partners opgebouwd dat ons in staat stelt om hoogwaardige vastgoedbeleggingen en residentiĆ«le eigendommen over de hele wereld aan te bieden.

Betrouwbaar & transparant

Wat ons onderscheidend maakt? Onze werkwijze kenmerkt zich door openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. We zijn direct en komen onze beloftes na. We zijn uw betrouwbare partner gedurende het gehele koop- of verkoopproces. Geen onaangename verrassingen achteraf, maar een persoonlijke benadering, veilig gevoel en alles perfect geregeld.

Wij helpen U bij het vinden van uw droom woning!

Met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoed branche kunt u rekenen op onze toewijding inzake het vinden van de perfecte woning die voldoet aan de unieke wensen en behoeften van elke cliƫnt. Of het nu gaat om een investering voor financieel rendement, een vakantiehuis voor ontspanning, of een permanent verblijf in het buitenland, het team van Scholten Makelaars staat klaar om te helpen bij het realiseren van uw vastgoeddromen. Bovendien kunnen wij u ondersteunen een scala aan aanvullende diensten, waaronder juridisch advies, financiƫle planning en beheer van onroerend goed, om ervoor te zorgen dat de aankoop of verkoop en verhuur van vastgoed in het buitenland soepel en succesvol verloopt.

Kortom, Scholten Makelaars is uw betrouwbare partner voor het vinden van hoogwaardig vastgoed in het buitenland, waarbij professionaliteit, integriteit en klantgerichtheid centraal staan. Met onze expertise en toewijding maken wij het realiseren van uw internationale vastgoeddromen werkelijkheid!